İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de çocuklar şenliğe akın etti

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Haziran 2022 Pazartesi 12:35

Şenlikte; Tozkoparan İskender dizisi Pençe ve Ay Takımları, Kukulli Müzikali,   Lemi Filozofla Sürpriz Kutusu, şişme oyun grupları, eğlenceli atölyeler, İllüzyon gösterileri, jonglörler, sahne gösterileri,  DJ eşliğinde danslar edildi.

“Yaz tatili öncesi güzel bir etkinlik oldu”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Binlerce çocuğumuzu ve ailelerini ilçemizin en büyük parkında ağırlamaktan mutluluk duyduk. Ekip arkadaşlarımız titiz çalışmalarla alanı düzenlediler. Birbirinden ünlü isimleri şenlikte ağırlayıp, oyun grupları ve animatörlerle coşkularına coşku kattık. Yaz tatili öncesi güzel bir etkinlik oldu. Ailelerimiz ve çocuklarımız alandan mutlu ayrıldılar. Katılımları için hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Şenlik finalinde sürpriz

Etkinliğin finalinde ise bir sürpriz yaşandı. Tozkoparan ekibine hediye takdimi gerçekleştiren Başkan Poyraz, dizinin sevilen karakteri “Tozkoparn İskender” Cağan Efe Ak’ın doğum günü için hazırlanan pastayı sahneye aldı. Çağan’a tuttuğu takım olan Beşiktaş’ın formasını da hediye eden Başkan Poyraz, tüm ekibe başarılar diledi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi