İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de tesis yatırımları sürüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Ocak 2023 Perşembe 11:17

Yeni tesis içinde 2 adet açık halı sahası, kapalı halı sahası, basketbol sahası, tenis kort sahası, okçuluk sahası, 600 metre koşu parkuru ve yürüyüş parkurları, piknik alanı, çocuk oyun parkı ve sosyal tesis bulunacak.

Tesis 18 bin 500 metrekare büyüklüğünde olacak

Yeni spor ve sosyal tesisleri çalışma alanında incelemeler yapan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Aynı anda birçok projeyle ilgili çalışmalarımızın devam ettiğini biliyorsunuz. Bunların yanına yenisini eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizin en büyük parklarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Çamlık Mahallesi Çamlık sokak projesi ile birleştirdiğimiz Doğa parka yürüyüş yolları ile entegre edeceğimiz bu tesisimiz yaklaşık 18 bin 500 metrekare olacak.  Burası hemşehrilerimizin keyifli vakit geçirebilmesi hem spor yapıp hem de sosyalleşebileceği bir alan. Doğayla iç içe bölgeden ağaç kesmeden muazzam bir tesis inşa edeceğiz. Özellikle gençlerimizi yakından ilgilendiren bu projemizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi