İstanbul Gündemi

Çekmeköy’den Tiyatro Eğitimi Fırsatı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Kasım 2021 Çarşamba 00:20

Çekmeköy İş ve Sanat Eğitim Merkezi (ÇEKİM)’de uygulamalı olarak Tiyatro Kursu kayıtlarının başladığı ilan edildi.  

 Çekmeköy İş ve Sanat Eğitim Merkezleri (ÇEKİM) Çekmeköy’de ikamet eden vatandaşlar adına muhtelif alanlarda hazırlanmış olan kurs programlarını içermektedir.

ÇEKİM, ayrı alanlarda ücret almaksızın bedava eğitim sağlamaktadır. Kültür merkezleri, bilgi evleri ve semt konaklarını kapsayan ve Çekmeköy ilçesi genelinde 9 ayrı yerde eğitim imkanı veren ÇEKİM aynı zamanda mesleki teknik kurslarını da bünyesinde barındırmaktadır.  Bunun dışında hobi ve kişisel gelişim gibi pek çok farklı alanlarda da eğitim kursu imkanı bulunmakta.

Mesleki  anlamda kendine bir şeyler katmak isteyenler, kariyer anlamında kendini geliştirmek isteyenler veya herhangi bir hobiyle uğraş edinmek isteyen kişiler adına kurulmuş bir proje olan ÇEKİM‘de  tüm bunların yanı sıra birçok eğitim ve kurs bulunmaktadır. İmkan sağlanan bu eğitimler kişilerin kendilerini keşfetmelerine ve ilgi duydukları branşlarda kendilerini ileriye taşımalarına yardımcı olacak.

detaylı bilgi için buraya tıklayınız

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi