İstanbul Gündemi

Çekmeköy Yaz Spor Okullarında muhteşem final

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Temmuz 2022 Cumartesi 12:24

Birbirinden farklı etkinliklerin yer aldığı törene Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Damla Doğruyalçın, öğrenci velileri ve genç sporcular katıldı.

Çocukların heyecanı görülmeye değerdi

Binlerce çocuğun eğitim aldığı kurslar sonunda tüm öğrencilere sertifikaları verildi. Çekmeköy Belediyesi Bahçesinde düzenlenen programda çocuklar aileleri ile birlikte doyasıya eğlendi. Programın düzenlendiği alanda; 1 adet tırmanma duvarı, mini golf, puanlı penaltı atışı, kornholl mas güreşi, matrak gibi çeşitli etkinlik alanları kuruldu. Palyoçolar ve maskotlar eşliğinde doyasıya eğlenen çocukların heyecanı görülmeye değerdi.

“Durmak yok, yola devam”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bu tür çalışmalar oldukça önemli. Burada gördüğünüz gibi çocuklar mutlu. Çocuklarımızı evlerinden araçlarımızla alıp bu spor okullarına getiriyoruz. Bütün spor malzemelerini temin ediyoruz. 9 branşta sporla buluşturuyoruz. Çocuklarımıza yaz aylarında da faydalı olmak için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bundan sonra da inşallah bu tür çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Durmak yok, yola devam” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi