İstanbul Gündemi

Çekmeköy yeni tesisine ve yenilenmiş parkına kavuşacak

Çekmeköy Belediyesi’nin, Yaşar Doğu Parkı’nı yenilemek ve ilçeye yeni bir sosyal tesis kazandırmak için başladığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Çekmeköy yeni tesisine ve yenilenmiş parkına kavuşacak
Haberler / Yerel Yönetimler
14 Aralık 2023 Perşembe 10:51

Çekmeköy Belediyesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’nde yeniden tasarladığı Yaşar Doğu Parkı ve yeni sosyal tesiste çalışmalar devam ediyor.

BU PARKTA YOK YOK...

Revize çalışmaları tamamlandığında daha modern ve kullanışlı bir hale kavuşacak Yaşar Doğu Parkı’nda;11 bin 241 metrekare yeşil alan, 468 metrekare sosyal tesis alanı, basketbol sahası, oyun grubu alanı, spor aletleri alanı, bisiklet ve yürüyüş yolu, 34 araçlık otopark alanı ve lavabolar bulunacak. Sosyal tesis ve spor alanlarının bir arada bulunduğu proje tamamlandığında, Çekmeköy’e yeni bir sosyal donatı alanı kazandırılmış olacak.

“İLÇEMİZE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Geçtiğimiz aylarda projesine başladığımız Yaşar Doğu Parkı’nda çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize yakışır, daha modern ve vatandaşlarımızın kullanımına daha uygun bir parkı Mimar Sinan Mahallemize kazandırmış olacağız. Çalışmalarda da büyük oranda ilerleme kaydettik. Aynı zamanda parkımızın içerisinde yeni bir sosyal tesis de inşa ediyoruz. İnşallah çok kısa bir sürede parkı ve sosyal tesisi tamamlayıp Çekmeköylü hemşehrilerimizin hizmetine açacağız. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi