İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY´DE FARKLI 14 ŞUBAT HEYECANI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
16 Şubat 2017 Perşembe 00:01

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz hayatlarını 14 Şubat Sevgililer Günü´nde birleştirmek isteyen çiftlerin nikahlarını kıydı.

Çekmeköy Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle 43 çiftin nikahını kıydı. Çekmeköy Belediyesi Nikah Salonu´nda gerçekleştirilen törenlerde unutulmaz bir günde yeni bir hayata evet diyerek adım atan çiftlerin nikahlarını kıyan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz;  ?Bugün özel bir gün olması sebebiyle nikah kıymak isteyen vatandaş sayımız çok. Bizde onlar için önem arz eden bugünde yanlarında olalım heyecanlarını paylaşalım istedik. Nikahını kıyacağımız gençler inşallah bir ömür boyu mutlu olurlar. Bir yastıkla uzun yıllar geçirmelerini temenni ediyorum. Gün boyu nikahlar kıyılacak.  Çiftlerimize günün anısına nostaljik radyo ve gül hediye edeceğiz.? dedi.

Bu önemli günde aileleri yalnız bırakmayan Başkan Poyraz, nikah törenlerinde, gelenek ve göreneklerin yaşatılarak gelecek nesillere aktarılmasında ailenin önemine değinerek, yeni çiftlere ülkenin geleceği için 3 çocuk nasihatinde bulundu. Başkan Poyraz nikah sonrası evlilik cüzdanlarını hanımlara teslim etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi