İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖYLÜ LİSE ÖĞRENCİLERİN BOĞAZ KEYFİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2019 Çarşamba 19:21

Çekmeköy Belediyesi düzenlediği “Gençlerle Seyr-i İstanbul Boğaz Turu” programı ile lise öğrencilerini boğaz turuna çıkardı. Boğaz turuna Çekmeköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ve TEV Ezel Gülen Kıray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı. Çay ve simit ikramlarının yer aldığı gezide öğrenciler boğazın tadını çıkardı.

POYRAZ: ‘‘BUNDAN SONRAKİ YILLAR GELENEKSEL HALE GETİRMEYE ÇALIŞACAĞIZ’’

Öğrencilere yönelik güzel bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz; “Üsküdar Belediyesi Başkanı Hilmi Türkmen kardeşime bu imkânı bize sağladığı için çok teşekkür ediyorum. Çekmeköy’de 11 ve 12. sınıf olarak bulunan 5 bin öğrenci kardeşlerimizi her Salı günü boğazda 3 saatlik turla hem onlara ilk ödevlerini yapmak ve hem de rehber kardeşlerimizin katkılarıyla İstanbul’u ve boğazı iyi öğrenebilmeleri için bu organizasyonu yapıyoruz. Bu sene inşallah 11 ve 12. sınıf öğrenci kardeşlerimizin tamamına uygulayacağız. Bundan sonraki yıllar geleneksel hale getirmeye çalışacağız. Öğrenci kardeşlerimizle beraber olmak, onlarla aynı kahvaltı masasında çayı, simidi, peyniri paylaşmak beni son derece memnun etti. Bu etkinlikte emeği geçen mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.“ diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi