İstanbul Gündemi

CHP BEYLİKDÜZÜ DAHA TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN KOLLARI SIVADI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
4 Mayıs 2021 Salı 18:25

İlçe Başkanı Turan Taşkın Özer, etkinliğe dair yaptığı açıklamada: “Pandemi süreciyle beraber temizliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir andayız. Teşkilatımıza bağlı İlçe ekiplerimizin göstermiş olduğu özveriyle Beylikdüzü’nde geleceğimiz olan çocuklarımız için daha temiz bir doğa, daha temiz bir şehir için kolları sıvadık. Emek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

Etkinliğe dair ilçe başkanlığının resmi sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada: “İnsan, Çevre, Doğa ve Hayvan Haklarından Sorumlu Komisyon Üyelerimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Gençlik Kolları Üyelerimiz bugün kentimizde doğamızı, yaşam alanlarımızı, sahillerimizi ve parklarımızı temizlediler, çevreye atılmış çöpleri topladılar. Emek veren tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. “Doğa hepimizin evi, temiz tutalım” denildi.

GÖKSENİN AKTAŞ - İSTANBUL GÜNDEMİ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi