İstanbul Gündemi

CHP’de gözler Parti Meclisi’nde! Tanju Özcan’ın partiye geri dönmesi...

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Tanju Özcan'ın bağışlanma talebini kabul ederken, Parti Meclisi, Tüzük Kurultayı ve af talepleri gibi önemli konuları ele almak üzere bugün bir araya gelecek.
CHP’de gözler Parti Meclisi’nde! Tanju Özcan’ın partiye geri dönmesi...
Haberler / Politika
27 Kasım 2023 Pazartesi 14:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında bugün saat 11.00'de gerçekleşen toplantısında önemli kararlar aldı.

OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

MYK toplantısında, daha önce partiden ilişiği kesilen isimlerin af talepleri görüşüldü. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "bağışlanma" talebi, oy çokluğu ile kabul edildi. Alınan bu kararın son onayı ise CHP Parti Meclisi tarafından verilecek.

CHP PARTİ MECLİSİ'NDEN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDELERİ

CHP Parti Meclisi (PM) bugün bir araya gelerek önemli konuları ele alacak. Özgür Özel'in sunumuyla başlayacak olan PM toplantısında, öncelikle daha önce partiden ilişiği kesilenlerin af talepleri masaya yatırılacak. PM'nin en önemli gündem maddesi ise kasım ayı sonunda yapılması planlanan ancak kararı alınmayan Tüzük Kurultayı. 14 Kasım'da toplanan 81 il başkanının, yerel seçimlerin ardından talep ettiği "Tüzük Kurultayı"nın tarihi, bu toplantıda netleştirilecek.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi