İstanbul Gündemi

CHP’de peş peşe istifalar! 10 milletvekili...

CHP listelerinden milletvekili seçilen 10 Gelecek Partisi isim, partiden istifa ettiklerine dair dilekçeyi partiye ve TBMM’ye sundu. 10 vekilin kendi partileri çatısı altında Meclis’te görev yapmaları bekleniyor.
CHP’de peş peşe istifalar! 10 milletvekili...
Haberler / Politika
31 Mayıs 2023 Çarşamba 17:15

14 Mayıs seçimlerine CHP listelerinden giren partilerden olan Gelecek Partisi’nde beklenen oldu. CHP milletvekili olarak TBMM’ye giren 10 isim, istifa dilekçelerinin işleme konmasının ardından Gelecek Partisi’ne geçecek.

“ÖZELEŞTİRİ MUTLAKA YAPILIR, HER PARTİ YAPMALIDIR”

Gelecek Partisi adına konuyla ilgili açıklama yapan Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, “Biz bugün Gelecek Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’ne istifa dilekçelerimizi verdik 10 milletvekili arkadaş. TBMM’ye de vermiş bulunuyoruz. Yemin töreninde de kendi partimiz ile yemin edeceğiz. Burada beraberce Millet İttifakı birlikte yürümeye, birlikte millet iradesini veya milletin problemlerini meclise yansıtmaya, kamuoyuna yansıtmaya devam edeceğiz. Çünkü 10 ay sonra belediye başkanları seçimi var. Oraya hazırlanmamız gerekiyor. Özeleştiri mutlaka yapılır, her parti yapmalıdır. Eleştirilere de açığız. Neden kazanamadık, niçin kazanamadık? Eşit bir seçim değildi, adil bir seçim değildi. Buna rağmen kazanabilir miydik? Evet kazanabilirdik” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi