İstanbul Gündemi

CHP'nin iki adayında değişiklik!

CHP'de YSK'nın resmi olarak belirlediği 20 Şubat öncesi aday belirleme süreci sona erdi. Bugün de parti, kamuoyuna adaylarının tanıtımını yaptı. Yerel seçimlere 1,5 ay kala ise CHP'de iki adayın daha değiştiği öğrenildi.
CHP'nin iki adayında değişiklik!
Haberler / Politika
18 Şubat 2024 Pazar 21:27

CHP'de aday belirleme sürecinde sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta içinde Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul'daki ilçe adaylarının tanıtımı yapılmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılmadığı ilçe başkanları aday tanıtım toplantısında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu adayları karşılamıştı.

 

ESENYURT VE GÜNGÖREN ADAYLARINDA DEĞİŞİKLİK!

İstanbul Gündemi olarak elde ettiğimizbilgilere göre CHP'nin İstanbul’daki iki adayı değişti. Esenyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ali Gökmen ve Güngören Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Temel Akkoç sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildi.

 

(Prof. Dr. Ahmet Özer)

 

(Yüksel Yalçın)

 

PEKİ YENİ ADAYLAR BELLİ OLDU MU?

CHP'de değişikler yapılan belediye başkan adayları belli oldu. Esenyurt Belediyesi'ne Ali Gökmen'in yerine CHP milletvekili adayı ve İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı danışmanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Güngören Belediyesi'ne ise Temel Akkoç'un yerine İBB iştirak şirketi Enerji A.Ş.’nin Genel Müdürü Yüksel Yalçın aday gösterildi.

Esenyurt ve Güngören'de  getirilen bu adaylara parti içinde nasıl bakılacağı ise merakla bekleniyor.

 

Göksenin AKTAŞ - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi