İstanbul Gündemi

CHP SARIYER'DEN GÖRKEMLİ DAYANIŞMA YEMEĞİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2015 Pazartesi 04:51

Deniz: “Bir yıldır seçime çalışıyoruz”

Mikrofona ilk olarak gelen CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, bir yıldan beri seçim süreci yaşadıklarını ifade ederek, 30 Mart 2014’te gerçekleşen yerel seçimlerde Türkiye’de alınan oy ortalamasının yeterli olmadığını ancak Sarıyer’de AK Parti’ye 24 bin oy fark atarak CHP’nin ikinci iktidarını yaşadığını söyledi. Deniz, “Hırsızlık, hukuksuzluk, adamcılık hala sürmeye devam ediyor. En son 4 bakanlarını aklamak istediler ve yasa değiştirme alışkanlıklarıyla bunu sürdürmeye devam ediyorlar. 13 yıldan beri bu ülkede faşist, diktatör, zalim bir iktidar  var” şeklinde konuştu.

 

Tanrıkulu: “Dayanışma ruhu umudumuz olmalı”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, “Bu dayanışma ortamını ve ruhunu umuda çevirmeliyiz. 29 Mart’a kadar sürdüreceğimiz bu dayanışma ruhunu 7 Hazirana da taşıyacağız. Hepinizi CHP’nin halk ve solun iktidarı için ayağa kalkmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Genç; “CHP iktidar olana kadar bu coşkumuz devam etmeli”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise dayanışmanın hassasiyetiine vurgu yaparak, önemli mesajlar verdi. İktidar olabilmenın çalışmakla mümkün olacağını ifade eden Genç, “İlçe olarak güzel çalışmalar var. Ortada bir coşku, heyecan var. Toplumun bizden beklentileri var. Önseçim sürecindeki birlik ve beraberlik coşkusunu 29 Mart’tan sonra da muhakkak sürdürmeliyiz. CHP iktidar olana dek bu coşkumuz daimi olmalı. Türkiye halkı CHP’nin iktidarını bekliyor. Başta ilçe Başkanımız Mehmet Deniz olmak üzere tüm ilçe yönetimine ve bu coşkuya katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunarım” şeklinde konuştu.

 

Ardından programa halaylar ve türküler eşliğinde keyifli dakikalar geçirilerek devam edildi ve program daha sonra sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi