İstanbul Gündemi

ÇOBANPINAR KAYNAK SUYU ARTIK ÜMRANİYE’DE

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
5 Nisan 2021 Pazartesi 11:13

Göktürk Ormanları’nın eşsiz lezzetli içme suyu Çobanpınar Kaynak Suyu, bundan böyle Ümraniye halkının ayağına geliyor. Sağlıklı ve hijyenik ortamda şişelenmiş, laboratuvar testlerine tabi tutulmuş ve sertifikalı bu enfes suya ulaşmak çok kolay.

ÇOBANPINAR KAYNAK SUYU ÜMRANİYE BAYİLİĞİ

*** DAMACANA FİYATI 10 TL ***

ŞİPARİŞ HATTI: 0216 316 58 44

WHATSAPP SİPARİŞ HATTI: 0501 332 58 44

www.cobanpinar.com.tr

19 LİTRE

5 LİTRE

0,5 LİTRE

300 MİLİLİTRE

180 MİLİLİTRE

4 BÜYÜKLERE ÖZEL TARAFTAR POMPALARI 15 TL

*** BİRE BİR DAMACANA DEĞİŞİMİ

*** DEPOZİTO ÜCRETİ YOK

 

EV VE İŞYERLERİNE TESLİMAT

4X 5 LT: 12 TL

24X05 LT: 12,5 TL

40X300 ML: 12,5 TL

60X180 ML: 12,5 TL

 

RAMAZAN AYINA ÖZEL KAMPANYA

 

RAMAZAN AYI BOYUNCA 3 ADET DAMACANA SU ALANA, 6 ADET 0,5 LT SU HEDİYE!

 

ŞİPARİŞ HATTI: 0216 316 58 44

WHATSAPP SİPARİŞ HATTI: 0501 332 58 44

NEDEN ÇOBANPINAR SU?

Çobanpınar Kaynak Suyu yaklaşık 50 yıldır su işletmeciliği yapan bir ailenin 3. kuşak temsilcileri tarafından işletilmektedir. Yılların verdiği tecrübe ile Göktürk Ormanlarından çıkan içme suyu, tüm hijyen ve kalite şartlarına uyarak ev ve iş yerlerinizde hizmete sunulmaktadır. Çobanpınar Kaynak Suyu üretim aşamasına yaptığı yatırımlarla içme suyunuzu size en sağlıklı, en kaliteli ve en ekonomik şekilde ulaştırmayı amaçlar. Üretim aşamasında çalışan tüm ekip işlerinin bilincinde, eğitimli kişilerdir. Su, tesislerimizde kimyasal özellikleri değiştirilmeden doğal özellikleri ile el değmeden şişelenmektedir. Halkın sağlığına önem veren Çobanpınar; üstün teknoloji ile donatılmış tesis ve labaratuvarlarında, deneyimli kimyagerleri ile, Sağlık Bakanlığı‘nın da denetimleriyle en sağlıklı ve en kaliteli suyu sofranıza getirmek için çalışır. Ayrıca sularımızın numuneleri her ay bağımsız bir labaratuvar tarafından da teste tabi tutulur.

Çobanpınar‘ın hizmet kalitesi ve sağlığa verdiği önem ISO 9001 ve HACCP Sertifikaları ile tastiklenmiştir. Çobanpınar, tesislerini sürekli olarak, son teknolojinin ürünü olan makine ve teçhizatlarla donatmakta ve yenilemektedir. Tesis yerleşimden uzak alanda olup, su kaynağı çevre kirlenmesinden korunmuş ve kontrol altına alınmıştır. Tesislerimizde son teknoloji Tamamen Paslanmaz Çelik Hava Filtreli Su Depoları, Ozon Tankları, Polikarbonat Damacana Yıkama ve Dezenfekte Makineleri, Hijyenik Doldurma Makineleri ile donanımlıdır. Bütün yıkama, doldurma ve kapatma işlemleri el değmeden ve hijyenik olarak yapılmaktadır. Modern tesislerimizdeki labaratuarlarımızda, kaynaktan doluma kadar çeşitli noktalardan hergün alınan su numunelerinin analizleri yapılmaktadır. Ayrıca; resmi makamlarca da analizler yapılmaktadır.

Tesislerimiz Çobanpınar, Göktürk‘ün Çam Ormanlarıyla doğal olarak korunan su, kaynağından elde edilen içme suyu‘nu Sağlık Bakanlığı‘nın yönetmeliklerine uygun, modern tesislerinde hijyenik ortamda tam otomatik makinalarla, el değmeden ambalajlayarak ayağınıza kadar getirir. Kaynaktan gelen su, kuvars ve aktif karbon filtrelerden geçirildikten sonra, paslanmaz çelik ana depolara alınır. 300.000 lt‘lik tamamen kapalı paslanmaz çelik su deposu, havadaki bakteriyi geçirmeyen 0.2 mikronluk filtreler ile havalandırılmaktadır.

Çobanpınar Polikarbonat Damacanaları, her dolumdan önce 70ºC’lik ısıda 6 farklı yıkama işleminden geçirilerek, sağlığa uygun deterjan, dezenfektan ve ozonla sterilize edilir. Hijyenik dolum hücresinde el değmeden doldurulan damacanalar, ozonla sterilize edilmiş, yırtılmadan açılmayan tek kullanımlık özel ÇOBANPINAR kabartma logolu kapaklarla kapatılır. Yıkama, dolum, kapaklama, üretim tarihi ve parti numarasının kapaklara yazılma işlemleri, tam otomatik makinalarda el değmeden yapılmaktadır.

PET hammaddeden mono blok makinemizde imal edilen bardakların dolum ve kapama işlemi aynı makinede yapılır. Sağlıklı ve bilinçli tüketim için Boş polikarbonat şişelere su haricinde başka hiçbir şey koyulmaması gereklidir. Boş polikarbonat şişeler iade edilirken mutlaka kapaklı olarak iade edilmesine dikkat edilmelidir. Unutulmamalıdır ki, tüm bu hususlara göstereceğiniz özen; sağlığınıza göstereceğiniz özen olacaktır.

YUDUM YUDUM SU

Vücudun suya olan ihtiyacı, besine duyduğu ihtiyaçtan çok daha fazladır. İnsan besinsiz 8 haftaya kadar yaşayabildiği halde, su içmeden 1 haftadan fazla yaşayamaz. Yüzde 55 ile 75’i sudan oluşan vücudumuzdan günde terleme, solunum benzeri aktivitelerle 2-3 litre su kaybederiz. Suyun yaşamsal önemini ortaya koyan vücuttaki fonksiyonları şöyle sıralanabilir:

• Karbonhidrat, protein, vitamin, mineral gibi besin öğelerini vücutta taşıyarak, hücrelerin beslenmesi ve yaşamını sürdürmesine olanak sağlamak.

• Hücrelerde oluşan artık maddelerin böbreklere taşınıp, vücut dışına atılmasına yardımcı olmak.

• Bağırsaklarda biriken artık maddelerin, vücut dışına atılımına yardımcı olmak.

• Eklemlerimizi kayganlaştırmak.

• Derimizin nemini kontrol etmek.

• Kanımızın yeterli hacimde olmasını sağlamak.

• Vücudumuzun ısısını düzenlemek.

• İlaç kullanıyorsak, ilacın gerekli yerlere taşınmasını sağlamak, ilaçtan oluşan artık maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olmak

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi