İstanbul Gündemi

Çocuklar Hayallerini Özgür Bıraktı

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
26 Ağustos 2017 Cumartesi 21:36

Çatalca 18. Erguvan Festivali´nde çocuklar sevdikleri birçok gösteri ile buluşma imkânı buluyor. Çocukların hayal gücünü özgür bırakan boyama etkinliği, renkli sahnelerle gerçekleşti.

Çocuk tiyatroları, gösteriler, oyun alanları, spor aktiviteleri ve atölye çalışmaları gibi birçok etkinliğin yer aldığı 18. Erguvan Festivali´nde çocuklar, her gün birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelere katılarak neşeli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Yaratıcılıkları ortaya çıktı

Çocuklar duvar boyama şenliğinde kendileri için hazırlanan duvarları hayallerindeki gibi boyama fırsatı yakalayarak yaratıcılıklarını ortaya çıkardı. Çok sayıda çocuğun ve onlara eşlik eden velinin katılımıyla gerçekleşen şenlikte neşeli anlar yaşandı. Yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik ve oyunlarla renklenen saatler, çocukların ve ailelerinin unutamayacakları bir gün olarak anılarında yer aldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara´da etkinliğin gerçekleştiği alanı ziyaret ederek çocuklarla çocukların yaratıcılıklarını kullanarak boyadıkları resimler hakkında hem sohbet etti hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi