İstanbul Gündemi

Çocukların geleceğini çöpe atmayalım!

Elektronik atık geri dönüşüm faaliyetlerinde dünya öncüsü EXITCOM, Dünya Çevre Günü’nü kutladı. Birleşmiş Milletler (BM) tarafından her yıl 5 Haziran'da kutlanan "Dünya Çevre Günü’nde, bu yıl "Plastik Kirliliğine Çözüm" teması öne çıktı.
Çocukların geleceğini çöpe atmayalım!
Haberler / Güncel
13 Haziran 2023 Salı 10:01

Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı ve Hollanda’nın da destek verdiği bu yılki etkinliğin odak noktası, plastik kirliliği ve plastiğin ülkeler, kişiler ve kurumlarca sürdürülebilir kullanılması oldu.

“KAMU VE ÖZEL SEKTÖRDE EĞİTİMLER VERMEKTEYİZ”

Çocuklarımızın geleceği için hammaddeye sahip çıkılmasının önemine dikkat çeken EXITCOM Genel Müdürü Murat İlgar, “Bizler Exitcom olarak hem Kamu hem özel sektöre bir paydaş olarak destekler vermekteyiz. Bunun yanı sıra oluşturduğumuz Atıktan Sanata projemiz ile yapılan kampanyalarda ilgi odağının atık olmasını sağlayarak her bireyin bilinçlenmesine destekler sağlamaktayız. Ayrıca her gelişimin küçük yaştan bilinçlendirmeye ve küçükleri bilinçlendirecek yetişkinlere bağlı olduğuna inanarak kamu ve özel sektörde eğitimler vermekteyiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi