İstanbul Gündemi

Cumhur İttifakı’ndan Çekmeköy’de gövde gösterisi! Sipahi ve Poyraz tek yumruk oldu!

Sağlıktan eğitime, spordan ulaşıma kadar birçok alanda hazırlanan projelerin tanıtıldığı “Çekmeköy’de Odak Sensin” programında, Taşdelen eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi yaptığı konuşmayla Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a destek olurken, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
24 Şubat 2024 Cumartesi 18:07

Oğlu Uğur Tolgahan Sipahi’nin AK Parti’den 1. sıra Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Adayı gösterilen Taşdelen eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi’den Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a tam destek geldi.

BRİLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

Çekmeköy Spor Kompleksi’nde düzenlenen “Çekmeköy’de Odak Sensin” programına katılan Taşdelen eski Belde Belediye Başkanı Hüseyin Avni Sipahi, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’a tam destek verdi. Sipahi ve Poyraz’ın birlik ve beraberlik mesajları ‘Cumhur İttifakı Çekmeköy’de tek yumruk oldu’ yorumlarının yapılmasına neden oldu.

“ÇEKMEKÖY İBB BAŞKAN ADAYI MURAT KURUM’UN KALESİ OLACAK”

Programda söz alan Sipahi, “Bu gece Berat Kandili... Ellerimizi semaya açacağız. Dualarımız öldürülen çocuklar, kadınlar, yaşlılar için, Filistin için olsun... Allah onları bu duruma getirenleri perişan etsin. Diğer dualarımız da Çekmeköy için Ahmet Poyraz’a, İstanbul için de Murat Kurum’a olsun. Ben sevgili Başkanım Ahmet Poyraz ile seçimde yarışmıştım. Ama hiçbir zaman ne ben ona, ne de o bana dalaşmadı. Allah yukarıda şahit. Kapışmadık, sataşmadık... O yüzden bugün burada aranızdayım. Gururla, mutlulukla, sevinçle... 15 yıldır ailesinden, çocuklarından, sevdiklerinden, kendisinden ödün verdi; Çekmeköy’e hizmet etti. İnşallah 31 Mart’tan sonra da Çekemköylülere hizmet etmeye, proje üretmeye devam edecek. Çekmeköy aynı zamanda İBB Başkan Adayı Murat Kurum’un kalesi olacak” şeklinde konuştu.

“YETER Kİ VATAN, MİLLET SEVDALISI OLSUN”

Ayrım yapmadıklarına dikkat çeken Sipahi, şunları söyledi: “İster kadın olsun ister erkek, ister genç olsun ister yaşlı, ister siyahi olsun ister beyaz, ister Müslüman olsun ister gayrimüslim, ister zengin olsun ister fakir, ister eğitimli olsun ister okumamış olsun... Ne olursa olsun Allah hepimizi eşit yarattı. Yeter ki vatan, millet sevdalısı olsun. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi