İstanbul Gündemi

Cumhur İttifakı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajları!

Cumhur İttifakı paydaşları HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Erdoğan için tebrik mesajı yayınladı.
Cumhur İttifakı’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajları!
Haberler / Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 18:21

Sandıkların yüzde 96.6’sı açılırken, yüzde 52.19 oy ile açık ara önde olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik mesajları gelmeye devam ediyor.

DESTİCİ’NİN PAYLAŞIMI:

“Kıymetli dava arkadaşlarım, Değerli Vatandaşlarım; Bugün 2. turu gerçekleştirilen 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletimizin iradesi ile resmî olmayan sonuçlara göre yeniden Cumhurbaşkanı seçildiği görülen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Cumhur İttifakımızı tebrik ediyor, seçim sonuçlarının Türkiyemize, Milletimize, Türk ve İslam âlemi ile tüm dünyaya hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Bu başarıyı kutlamak ve alkışlamak üzere,  camiamız başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı Ankara Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yapılacak programda birlikte olmaya davet ediyorum.”

YAPICIOĞLU’NUN PAYLAŞIMI:

“Elhamdulillah. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden başkan seçtirmeye muvaffak kılan Allah'a sonsuz hamd ve senalar olsun. Hayırlı olsun.”

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi