İstanbul Gündemi

Cüneyt Çakır Gürcistan MHK Başkanı oldu

FIFA kokartlı eski hakem Cüneyt Çakır'ın yeni görevi belli oldu. Gürcistan Futbol Federasyonu'ndan yapılan resmi açıklamada, Çakır'ın Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'na getirildiği ifade edildi.
Cüneyt Çakır Gürcistan MHK Başkanı oldu
Haberler / Spor
9 Ağustos 2023 Çarşamba 18:19

Göreve başlayan Çakır, Gürcistan 1'inci Lig ve 2'nci Lig'de görev alan hakemlerle yapılan toplantıya katıldı.

“BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR OLACAK”

Gürcistan Futbol Federasyonu'na teşekkür eden ve hakemlere seslenen Çakır, "Bu pozisyon bana teklif edildiğinden beri mükemmel bir iletişimimiz oldu. Gürcistan Futbol Federasyonu yönetimi hakemlikle ilgili vizyonunu, planlarını ve görüşlerini benimle paylaştı. Bu olumlu tutum, bugün burada olmamın ana sebebidir. Kariyerim boyunca birçok büyük maça ve turnuvaya katıldım. Sürdürülebilir başarıya ulaşmak her zaman ana hedefim olmuştur. İlk hedefimiz sürdürülebilir başarıya doğru adımlar atmak olacaktır. Hakem eğitiminde uluslararası standartları tanıtacağız ve uluslararası maçlara daha fazla hakem dahil etmeye çalışacağız. Tüm kulüplere, oyunculara ve teknik direktörlere saygı duyuyoruz ve aynı saygıyı sahada da bekliyoruz. Amacımız tüm hakemleri ulusal şampiyona maçlarına en iyi şekilde hazırlayalım ki sadece sahada gösterilen futbolun kalitesi konuşulsun. Biz komşuyuz ve burada kaldığım süre boyunca ülkelerimiz arasında daha güçlü bağlar kurulmasını istiyorum. Bu benim için büyük bir onur olacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi