İstanbul Gündemi

DAİMİ DERİN, ?HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ?

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
23 Kasım 2015 Pazartesi 00:47

CHP´de başlayan kongre süreci hızlandı. İlçe kongreleri tarihleri belli olan ve hızla ilçe kongreleri için kolları sıvayan CHP´de delege tespit çalışmaları da o denli hızlandı ve çekişmelere neden oldu. İlçe başkanlıkları içinde adaylar çıkmaya başladı.

Bunlardan biri de CHP Sancaktepe ilçe başkanlığı için adaylığını açıklayan ve aynı zamanda Sancaktepe belediye meclis üyesi olan Daimi Derin oldu.

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe Motta Restoranda kalabalık bir deleğe grubuna kahvaltı veren Daimi Derin burada yaptığı konuşmada ?Parti içi birlik ve bütünlüğü sağlayıp Sancaktepe´de ve Türkiye´de iktidar olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz ve hep birlikte başaracağız? dedi.

6 Aralık´ta yapılması planlanan ilçe kongresi için en güçlü adaylardan biri olan ve kazanmasına kesin gözüyle bakılan Daimi Derin, her kesimi kucaklayan kişiliği ile de dikkat çekmekte ve deleğeler arasında CHP´yi Sancaktepe´de iktidara taşıyacak bir kişilik olarak görülmektedir.

Derin kazanmaları halinde partiyi daha güçlü hale getirerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi ve  ilçe örgütünde kadınlara ve gençliğe daha çok önem vereceklerinin vurgusu yaptı.

Programda kendi geçmişinden de bahseden Derin, 18 yaşından itibaren siyasete girdiği partisi CHP´de uzun yıllar gençlik kolları başkanlığı yaptığını, her zaman mücadeleci bir ruha sahip olduğunu ve bundan sonraki siyasi yaşamını da bu mücadele ruhu üzerine şekillendireceğini belirtti.

Önümüzdeki kongrede kim başkan seçilirse seçilsin, birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, partisinin Sancaktepe´de iktidar olması için çalışmaya devam edeceğini söyleyen Derin, ?Ben ve arkadaşlarım şahsi çıkar ve beklentiler üzerine değil, partimiz ve ilçemizin geleceği adına bu yola çıktık? şeklinde konuştu.

Delegeden ve tüm partililerden kendisine destek olmaları isteyen Derin, ?Emekten yana bir siyasi anlayışı hakim kılarak; birlik ve bütünlük içerisinde partimizin bayrağını Sancaktepe´de iktidara taşıyacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu partinin emekçileri, kadınları ve gençleri her zaman ön planda tutacağız. İlçe genelinde sokak, sokak, sandık sandık gece gündüz demeden halkımıza inip partimizi yerelde ve genelde iktidar yapmak için çalışacağız? dedi.

Konuşmasında belediye çalışmalarını da eleştiren Derin, Sancaktepe´de bugün hizmet veren eserlerin büyükşehir ve il özel idare tarafından yapıldığını öne sürdü ve belediyenin 7 yılda ilçeye kazandırdığı kalıcı tek bir eserinin olmadığını iddia etti. İmar konusunda gelecekte büyük sıkıntılar yaşanacak bir yol izlendiğini de ifade eden Derin, ?Biz mecliste uyarıyoruz, yerel basınımız da sağ olsun zaman zaman gündeme getiriyor. Bu gidişle Sancaktepe gelecekte büyük sıkıntılar yaşayacak? dedi.

Bizler ülkemize ve beldemize sahip çıkma adına elimizi taşın altına koymak istedik ve bizde varız dedik ve delegelerden de bu konuda duyarlı davranmalarını tecrübeye önem vermeleri istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi