İstanbul Gündemi

Davutoğlu'nun 'Söylemedim' iddiası ortalığı karıştırdı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
27 Eylül 2022 Salı 21:29

Yeni bölümün sadece yayınlanan fragmanı bile büyük beğeni topladı ve trend listelerine girdi. Fragrama Davutoğlu ile konuklar arasındaki 'Hocaefendi' tartışması damga vurdu.

‘HOCA EFENDİ DEMEDİM!’

Bir vatandaşın, ‘Hangi eylemleriniz sonucu cemaatin yurtlarında ders verecek rütbeye ulaştınız?’ sorusuna yanıt veren Davutoğlu, ‘Hiçbir şekilde alakam olmadı. FETÖ ile olumlu açıklamam yok.’ dedi. Davutoğlu, Türkçe Olimpiyatları‘ndaki 'Hocaefendi' sözlerinin hatırlatılması üzerine ise ‘Hayır, Hocaefendi demedim.’ diye yanıt verdi. Yanıtlar üzerine Türkçe Olimpiyatları‘ndaki konuşmayı açan vatandaş, Ahmet Davutoğlu‘na ‘Muhterem Hocaefendi’ dediği anları dinletti.

‘BEN SÜLEYMAN SOYLU DEĞİLİM, VERDİM Mİ HAKKINI VERİRİM!’

Salonda bulunan bir kişinin o esnada Ümit Özdağ ile iletişime geçmesiyle ortalık karıştı. Davutoğlu’na ‘Ümit Özdağ ile bu programda karşı karşıya gelir misiniz?’ sorusu geldi. Davutoğlu ise, ‘Herkesle tartışırım. İnsani ve Milli bir konuyu istismar eden siyasetçiyi kullandığı üsluptan dolayı tanımam ve tartışmam. Kimse benim üzerimden prim yapamaz.’ dedi. Ümit Özdağ’a da aynı soruyu yönelttiğini söyleyen genç, ‘Özdağ’a sordum. Kabul edeceğini söyledi. Ama sizin için kendisinin cesur olduğunu düşünmüyorum dedi.’ ifadelerini kullandı. Davutoğlu da, ‘Bütün cesaret bir tek ona ait öyle mi? Yalnız Ümit Özdağ bilmeli. Ben Süleyman Soylu değilim sataşacak. Verdim mi hakkını veririm.’ ifadelerine yer verdi.

‘DEDİKODULAR YALAN!’

Davutoğlu kendisine yöneltilen, ‘Altılı masanın altında HDP var mı?’ sorusuna, ‘Hayır. Kesin ve net bir şekilde HDP yok.’ dedi. Oğuzhan Uğur sorduğu, ‘Siz ve Babacan Abdullah Gül’ün, Kılıçdaroğlu kendisinin, Akşener’in de Mansur Yavaş’ın aday olmasını istiyormuş. Bu iddialar doğru mu?’ sorusuna Davutoğlu, ‘Bu dedikodular yalan.’ dedi.

‘BENDE ONLARLA EMNİYETE GİDERİM!’

Kendisine videolu soru göndermek isteyen ve kimliklerini uzun zamandır gizli tutan bazı sosyal medya kullanıcıların sorusunu dinlemek istemeyen Davutoğlu, ‘Gelip burada gözlerimin içine bakarak sorsunlar.’ demesi üzerine Uğur, ‘Gelseler çıkışta emniyete götürülecek arkadaşlarımız bunlar.’ dedi ve Davutoğlu, ‘Gelip sorsunlar emin ol bende onlarla emniyete giderim’ ifadelerine yer verdi.

‘ASKERLERİ MANTAR OLARAK GÖRÜYORSUN DERSEN KABUL ETMEM!’

Salonda bulunanlardan biri 2014’te gündeme gelen ses kaydını hatırlatınca çok sinirlenen Davutoğlu, ‘O ses kayıtlarını FETÖ düşürdü. Mücadele ettiğimiz için. Devlet her şeyi konuşur. Ben dışişleri bakanıyken tek bir Mehmetçik şehit düşmedi Suriye’de. Türkiye’ye tuzak kuruldu. Sen bana askerleri mantar olarak görüyorsun dersen kabul etmem.’ dedi.

Programın yeni bölümünün tamamı 6 Ekim Perşembe günü BaBaLa TV’de yayınlanacak.

Edanur Aktürk - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi