İstanbul Gündemi

Della Miles: ´Sevgi Birbirimize, Barış Hepimize Huzur Versin!´

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Temmuz 2017 Cumartesi 02:30

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, Büyükçekmece´de vereceği konser öncesinde Türkiye´ye selam gönderdi.

Mesajı Türkçe verdi

31 Temmuz Pazartesi gecesi, 18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali´nde sahne alacak olan başarılı sanatçı Della Miles, kendi çektiği video da Türkiye´ye Türkçe olarak selam gönderen Miles:

Merhaba benim adım Della Milles. 18´inci Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali´nde bende şarkılarımla Büyükçekmece´deyim. Gelip hep birlikte sevginin ve barışın şarkılarını söyleyelim. Sevgi birbirimize, barış hepimize huzur versin? ifadesini kullandı.

Dünyanın en iyi festivali

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından 4 kez ?Dünyanın en iyi kültür ve sanat festivali? seçilen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 28 Temmuz ? 5 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Ünlü sanatçı Della Miles, festival kapsamında 31 Temmuz Pazartesi günü Büyükçekmece Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro´da bir konser verecek.

 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi