İstanbul Gündemi

Depremde hayatını kaybedenler için Bayrampaşa’da fidan dikme etkinliği

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Nisan 2023 Pazartesi 12:55

3 bin 500 fidan Arnavutköy Orman Ağaçlandırma Sahası’nda toprakla buluştu. Etkinliğe; Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Orman Bakanlığı yetkilileri ile Bayrampaşa Gençlik Meclisi üyeleri de katıldı.

GENÇLERLE BİRLİKTE FİDAN DİKTİ

Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşları anmak ve ülkedeki deprem gerçeğini unutturmamak amacıyla oluşturulan hatıra ormanın ilk fidanlarını Kaymakam Şenel ile Başkan Atila Aydıner gençlerle birlikte diktiler.

“KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bayrampaşalı gençlerin afetler konusunda oldukça duyarlı olduğunu belirten Başkan Atila Aydıner, “ Sevgili gençlerimizi bu duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ediyorum. Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden canlarımızın anısına binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Bu vesileyle deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve dua ile anıyorum. Depremlerde kaybettiğimiz canlarımızın acısını yüreğimizde hissederken, gençlerimizle birlikte, depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Yavuz Topal – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi