İstanbul Gündemi

DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Binasına Silahlı Saldırı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
21 Eylül 2021 Salı 19:47

Dün gece 03:00 sularında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırının hedefi olan DEVA Partisi Arnavutköy İlçe Başkanlığı’na 8 el kurşun atıldı. Kurşunlardan ikisinin parti binasının camlarına ve 3’ünün ise alt katta bulunan özel bir işletmeye isabet ettiği öğrenildi.

‘OLAYIN TÜM YÖNLERİNİ ÖĞRENMEDEN BİR AÇIKLAMA YAPMAYI DOĞRU BULMUYORUZ’

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, olaydan sonra İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek durum hakkında bilgi aldı. Babacan daha sonra ilçe teşkilatıyla kısa bir toplantının ardından basın açıklamasında bulundu. Ölü ve yaralıların bulunmadığı olayla ilgili yaptığı basın açıklamasında, ‘Olay bütün yönleriyle açıklığa kavuşturulmadan, bunun ötesinde bir açıklama yapılmasını biz doğru görmüyoruz’ diyen Babacan, emniyet ve savcılıktan olayın tüm yönlerini öğrenmeden açıklama yapmayacaklarını belitti.

‘HEM EMNİYETTE HEM DE SAVCILIKTA İŞLEYEN BİR SÜREÇ VAR’

Bugün sabah saatlerinde Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın da bulunduğu binaya silahlı bir saldırı gerçekleştirildiğini söyleyen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan; “Ben tekrar değerli ilçe başkanımıza ve ilçe teşkilat mensuplarımıza geçmiş olsun diyorum. İstanbul İl Başkanımıza ve İstanbul teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi buradan tekrar iletmek istiyorum. Bu sabah meydana gelen bu olayla ilgili şuan da hem emniyet tarafından hem de savcılık tarafından işleyen bir süreç var. Hep beraber bu sürecin işleyişini takip edeceğiz. Olayın tüm yönleri aydınlığa kavuşturulana kadar bizim hukukçu arkadaşlarımızda sürecin takipçisi olacak. Bu olayın failleri kimdir, amaçları nedir, ne hedeflenmiştir? Bununla ilgili süreci hep beraber yakından inceleyeceğiz. Olay bütün yönleriyle açıklığa kavuşturulmadan önce bunun ötesinde bir açıklama yapılmasını biz doğru görmüyoruz. Tekrar Arnavutköy İlçe Başkanımıza tüm Arnavutköy teşkilatımıza geçmiş olsun diyorum. Çalışmalarının bundan sonraki süreçte de hızlı bir şekilde, başarılı bir şekilde devam etmesini gönülden temenni ediyorum” diye konuştu.

Olaydan sonra; DEVA Partisi Sancaktepe İlçe Başkanı Mutalip Geçer, DEVA Partisi İlçe Başkanı Halis Kahraman, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Arnavutköy Belediye Meclis Üyesi Hikmet Altunkalem, İYİ Parti Arnavutköy İlçe Başkanı Tuncay Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri ile HDP Arnavutköy İlçe Eş Başkanı Yavuz Kahrıman ve yönetim kurulu üyeleri ilçe binasını ziyaret ederek DEVA Partisi İlçe Başkanı Fatih Karabalık’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Tuğçe Huy - İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi