İstanbul Gündemi

Deva Partisi Ataşehir 2021'in son buluşmasını gerçekleştirdi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
26 Aralık 2021 Pazar 21:19
Mojo Bistro Lounge‘da düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelen partililer hem hasret giderdiler, hem de partinin 2021 yılına dair gerçekleştirdiği çalışmaları ele alarak durum değerlendirmesinde bulundular.
 
Basın mensuplarının da katılımı ile gerçekleştirilen programa, ev sahibi olarak İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya ile beraber Adalet ve Hukuk İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zerrin Baysal, Ekonomiden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuri Beğendik, İl yönetim kurulu üyesi Emre Ergin iştirak ettiler.
 
Programın anlam ve önemine dair kısa bir konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Barış Yılmazkaya, ‘Son organizasyonu hep beraber yapmak istedik. 2021‘i uğurluyoruz, 2022‘de yapacak işlerimiz çok, zorlu bir yıl bizi bekliyor. İnşallah hep beraber 2022‘de güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. 2022 yılınızı tebrik ediyor, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum‘ diye konuştu.
 
Başkan Yılmazkaya‘nın konuşması sonrasında,
Ataşehir ilçe yönetim kurulu üyesi Nurcan Aksöz‘ün doğum günü dolayısıyla da sürpriz yaparak doğum günü kutlamalarını gerçekleştirdiler ve ardından program sona erdirildi.
 
Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi