İstanbul Gündemi

DEVA Partisi’nde istifa depremi! Önce eleştirdi, sonra istifa etti! ‘2 dakika beklemeye tahammülüm...’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
17 Mayıs 2023 Çarşamba 20:31

Seçimlere DEVA Partisi logosuyla girmediği için partisini eleştiren İbrahim Özkan, Yeniden Refah Partisi’ni örnek olarak gösterdi.

ÖZKAN’IN SOSYAL MEDYADAN YAPTIĞI AÇIKLAMA ŞÖYLE:

“Kendi logomuzla gireceğimiz bir seçimde iktidarın potansiyel adaylarından biri olduğumuza çok inanmıştık. Nitekim, kendi logomuzla seçime gitmiş olsaydık, başarının çok farklı olacağını, Yeniden Refah örneği gösterdi. Ancak alınan ittifak kararı, maalesef gardımızı önemli oranda düşürse de siyasi planda bir aile olarak gördüğümüz partimizle birlikte mücadele etmekten geri durmadık. Bununla birlikte, oluşan ortak çatı ittifakında, DEVA Partililer olarak kendimizi 'istenmeyenler' olarak hissediyorduk. Aslında hissetmek değil, tam da buydu. CHP logosunun altında olmak, daha doğrusu, kendi logomuz varken şehrimizde maalesef pek de sempatiyle bakılmayan bir camianın logosu altında çalışmakta zorlanmaya başlamıştık.

“DEVA PARTİSİ'NDEN İSTİFA EDİYORUM”

“Söz konusu durumdan rahatsız olmasına rağmen 'yarıda bırakmak olmazdı. Ancak, geldiğim noktada, kendime saygımı yitirmeye başlamıştım, İstenmeyen yerde olmaktan son derece rahatsız olmaya başladım. Dayanırım sandım. Esasında her zorluğu göğüslemeye alışkınım. Ancak istenmediğim bir yerde, değil kendim, gölgemi bırakmam. Yarın cumhurbaşkanı olacağımı bilsem de bırakmam. Dolayısıyla, bugün değil 2. turu beklemek, 2 dakika daha beklemeye tahammülüm olamayacağını gördüğümden dolayı bu açıklamayı yapıyor ve DEVA Partisi'nden istifa ediyorum.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi