İstanbul Gündemi

Dijital çağda sosyal medya ve aileyi konuştular

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
12 Ocak 2022 Çarşamba 16:55

Alanında isim yapmış olan yazar, sanatçı, sporcu, akademisyen, araştırmacı ve gezginlerle öğrencilerin bir araya getirildiği “Kültür-Sanat Okulda Başlar” programları her defasında farklı okullarda gerçekleştirilirken, bu programlarda öğrencilerin farklı bakış açıları kazanmaları için söyleşi, konferans ve seminerler düzenleniyor.

“İnsanlar günün önemli bölümünü sosyal medyada geçiriyor”

Bu kapsamda Halide Edip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Dijital İletişim Uzmanı Said Ercan, “Dijital Çağda Sosyal Medya ve Aile” konusunu işledi. Ercan, Dünyada sosyal medya kullanımında ikinci sırada olduğumuzu söyleyerek, insanların gününün çok önemli bir kısmını telefonda ve sosyal medyada geçirdiği belirtti. Bu durumda hem insani ilişkilerin, hem de aile bağlarının ciddi bir oranda zarar gördüğünün altını da çizen Ercan, ailelerin çocuklarıyla her zaman iletişim halinde olup, gerekli ilgi ve sevgiyi göstererek, çocukların sosyal medyada geçirdiği zamanı azaltmasına yardımcı olmalarının önemli olduğunu da belirterek konferansı noktaladı.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi