İstanbul Gündemi

Dilek İmamoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu itirafı! ‘Babam tarafından onaylanmadı’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, katıldığı Katarsis'e programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Dilek İmamoğlu’ndan Ekrem İmamoğlu itirafı! ‘Babam tarafından onaylanmadı’
Haberler / Güncel
27 Temmuz 2023 Perşembe 13:46

Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan Dilek Kaya İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun uğradığı taşlı saldırı ve zafer işareti yapması hakkında da konuştu.

“BAŞKA BİR HAYATI DENEYİMLEMEYE BAŞLIYORSUNUZ”

"O olay benim dönüm noktamdı dediğiniz bir olay var mı" sorusuna Dilek İmamoğlu "Evlilik benim için dönüm noktası oldu. Çok büyük çalkantılarla evlendik. Ekrem'le olan birlikteliğim babam tarafından onaylanmadı. Biz mücadele verdik. Evliliğin getirdiği sorumluluklar, bambaşka bir hayat. Başka bir hayatı deneyimlemeye başlıyorsunuz" yanıtını verdi.

"İLK GÖRDÜĞÜMDE HİSSETTİĞİM DUYGU..."

İmamoğlu'nun eşiyle ilgili "Ekrem'i ilk gördüğümde hissettiğim duygu güven duygusu. İnsanın yüzüne baktığında hissedersiniz ya içinin dışının bir olduğunu, öyle bir şey gördüm." sözleri de dikkat çekti.

ZAFER İŞARETİ HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Van mitinginde yaptığı zafer işareti nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan İmamoğlu, “Bu yüzden kaybediyoruz bence çünkü olduğumuz gibi davranmadığımız için kaybediyoruz. İnsanların ağzına laf vermemek için kendimizden bazı şeyleri kısıtlıyoruz. Bütün gerçekleri kapalı kapılar ardında yaşadığımız için kaybediyoruz aslında. Benim yaptığım zafer işareti bir bütünüz, birlikte başaracağız, bu mücadele hepimizin mücadelesi, o bir başarı işareti” dedi.

"ONU YAPAN İNSANA ACIYORSUNUZ"

Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum mitinginde taşlı saldırıya uğramasıyla ilgili de konuşan Dilek İmamoğlu "Neden yapılıyor? Orada Ekrem'e bir taş gelmiş olabilir ya da yanındaki korumasına gelmiş olabilir. ‘Ah taş geldi canı acıdı’ değil oradaki mesele. Neden yapılıyor bu? O yüzden oradaki hissettiğimiz duygu üzüntü ve acıma. Acıyorsunuz yani onu yapan insanın yapma kapasitesine acıyorsunuz" açıklamasını yaptı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi