İstanbul Gündemi

Doğu PERİNÇEK "TÜRKEŞ VE ERBAKAN KORKTU"

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
13 Eylül 2017 Çarşamba 09:50

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Best FM´de Ufuk Karcı´nın sunduğu Konuşan Türkiye programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Türkiye, Yakın Bir Tarihte Esad İle Anlaşacak

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Best FM´de Ufuk Karcı´nın sunduğu Konuşan Türkiye programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Perinçek, 31 Mart tarihinde Türkiye´de Rusya´nın temsilcileri ile bir görüşme yapıldığını ve bu görüşme kapsamında Türkiye´nin Suriye Hükümeti ile anlaşması gerektiği konusunda mutabık kalındığını söyledi. Doğu Perinçek, ?Önümüzdeki günlerde göreceksiniz Türkiye Hükümeti Suriye´ye elini uzatacak ve anlaşmaya varılacak. Türkiye ve Rusya, Suriye konusunda anlaştı. Bu anlaşma gereğince yakın bir tarihte uzlaşma sağlanacak? dedi.

 

12 Eylül´de Subaylar İşkence Gördü, Türkeş ve Erbakan Görmezden Geldi

Doğu Perinçek, 12 Eylül darbesi sonrası Dil Okulunda liderler olarak hapis edildiklerini hatırlatarak, ?Bu askeri darbe Türk Ordusuna karşı da bir darbedir. Hapishanede yanımızda Özel Kuvvetler Komutanlığı binası vardı. Orada 200-300 kadar Türk Subayına işkence yapıldı. Biz havalandırmada dolaşırken, onların seslerini duyardık. Buna tahammül edemedik. Ben derhal aynı hapishanede bulunan Alparslan Türkeş ve Necmettin Erbakan ile görüştüm. Onlara imza toplamamız gerektiğini ve bu işkencelere karşı tavır almak icab ettiğini söyledim. Fakat onlar, bizi tekrar Mamak´a gönderirler diye imzalamadılar. Korktukları için bu imzaları vermediler. Biz, kendi içimizde imzaları topladık. Beni bir jeeple daha sonra Garnizon Komutanın karargahına götürdüler. Sizin duyduklarınız işkence değil, sinir krizi geçiren askerlerin feryatları dediler. O günden sonra, o sesler kesildi ve işkence durdu. Ancak Erbakan ve Türkeş, Mamak´a götürülme kaygısından imza vermediler? dedi.

 

12 Eylül Eşcinselliği, 12 Mart ise Öpüşme Kültürünü Getirdi

Darbelerin ayrıca geleneklerimize aykırı bir çok kültürü de toplum hayatına soktuğunu ileri süren Perinçek; ?12 Eylül Türkiye´de eşcinselliği gündeme getirdi. 12 Mart´da öpüşmeyi Türk toplumunun hayatına sokmuştu. 12 Martta hapisten çıktık bir baktım erkek, erkeği; kadın, kadını öpüyor. Biriyle tokalaşmak istiyorsun, seni zorla çekip öpüyor. Bunlar geleneğimizde olan şeyler değil. Bunlar tamamen cıvıklık. Gerçek muhabbet, gerçek sevgi değil. İnsan muhabbetlerinde samimyet böyle kayboldu. Tokalaşmak ciddiyettir. Bugünkü sapkınlıkların kaynağı olarak bunları görüyorum? ifadelerini kullandı.

 

Meral Akşener FETÖ ve Amerika Destekli

Meral Akşener´in kurulması gündemde olan yeni partisi hakkında da konuşan Doğu Perinçek, ?Meral Akşener, 15 Temmuz günü neredeydi ? Madem Cumhurbaşkanlığına talip, bunun cevabını verebilr mi ? Meral Akşener´in yöneticilerinden Ümit Özdağ diyor ki biz batı sistemine bağlıyız diyor. Bunun iki anlamı var; bir boç batağında çırpınmak, iki ABD´nin Türkiye´yi bölme amacına razı olmak. ABD Meral Akşener olayının yelkenlerini şişirdi ve üfledi. Onlar ABD´ye bizi iktidar yap diyor. FETÖ ABD projesi. Mesleyi böyle değerlendirmek lazım. Biz merkeze bağlıyız diyorlar. Merkez Türkiye´de çöktü. ABD destekli bir sistem olduğu için çöktü. Onlar ABD´deye bağlı olduklarını söylüyorlar. Ancak artık bu bağlılık Türkiye´de para etmiyor? şeklinde konuşmak lazım. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi