İstanbul Gündemi

DUDULLUSPOR BÖLGESEL AMATÖR LİG'DE

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
14 Ağustos 2020 Cuma 15:22

TFF Başkan Vekili, TASKK ve İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’in önderliğinde, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu tarafından, Bölgesel Amatör Lig’e yükselecek takımların belirlenmesi için yapılan çalışmalar sonunda, İstanbul’da Süper Amatör Lig Klasman Grubu’nda yer alan 16 takımımın da Bölgesel Amatör Lig’e yükselmesine karar verildi. 


Bilindiği üzere Dudulluspor A Takımı, Süper Amatör Ligi (SAL) lider olarak tamamlamış olması ve SAL Klasman Grubu maçlarının pandemi nedeniyle oynanamamış olması nedeniyle, 16 takım arasında yer alarak, tarihinde defa Bölgesel Amatör Lige (BAL) yükseldi.

 

TOKGÖZLÜ İLE DEVAM

 

Dudulluspor, Bölgesel Amatör Lig’e yükselmenin mutluluğunu yaşarken, yeni sezonda A Takım Kamil Emin Tokgözlü ile devam etme kararı aldı. Yeşil-Beyazlılar haberi sosyal medya üzerinden “Yeni bir lig, yeni bir heves, yeni bir nefes’  sloganıyla başarılara ulaşmak dileğiyle” notuyla paylaştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi