İstanbul Gündemi

DUDULLUSPOR KIZLARI İDDALI

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
17 Mayıs 2015 Pazar 21:06

İstanbul Minik Kız Futbol Ligi`nde mücadele eden Dudulluspor kız takımı ikinci maçında da iddialı. İlk hafta maçında Sefaköy karşısında 12-0 galip gelen yeşil beyazlılar Pazar günü saat 11.30`da Sütlüce Stadı`nda Yeni Levent ile karşılaşacaklar. Ligin favorileri arasında gösterilen Dudulluspor`un teknik direktörü Ekrem Taslak karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmede "ertelenen Beşiktaş maçı nedeni ile bir hafta ara verdikleri lig, etekrar iyi futbol ve güzel bir sonuçla dönmek istediklerini" söyledi. Yeni Levent`in tecrübesi az, ancak çok istekli bir takım olduğunun altını çizen Taslak, yine de üç puana yakın olan takımın Dudullu olduğunu vurguladı.

İstanbul Minik Kız Futbol Ligi bu yıl Türkiye`de ilk kez resmi olarak 13 yaş altı kızlara futbol oynama olanağı sağlamak amacı ile, İASKF tarafından düzenlendi. İki grupta, aralarında Beşiktaş ve Galatasaray`ın da bulunduğu 16 takımın mücadele ettiği ligde, gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarı finale yükselecekler. Bir maçı eksik bulunan Dudullu, üç puan ile grupta üçüncü durumda mücadelesini sürdürüyor. Ertelenen Beşiktaş karşılaşması ise 19 Mayıs`ta saat 17.00`de yine Sütlüce`de oynanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi