İstanbul Gündemi

Dünyanın en çok zengin barındıran şehirleri açıklandı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
13 Ekim 2022 Perşembe 18:24

2022 yılı verilerine göre, dünyada en çok zengin barındıran şehir New York olarak kayıtlara geçti. New York’da net varlığı 1 milyon doların üzerinde olan 345 bin 600 kişinin yaşadığı görüldü.

İLK ÜÇ BELLİ OLDU!

Yatırım danışmanlığı şirketi Henley&Partners verilerinden elde edilen bilgilere göre, dünyanın en çok zengin barındıran şehirleri belli oldu. Listenin ilk sıralarına ABD şehirleri damga vururken, New York’da 59’u 1 milyar doların üzerinde, 15 bin 470’i 10 milyon doların üzerinde 737’si ise 100 milyon doların üzerinde olmak üzere toplam 345 bin 600 milyoner yaşıyor. Tokyo 304 bin 900 milyoner ile ikinci sırada, Singapur 249 bin 800 milyoner ile üçüncü sırada yer buldu. İlk üçü takip eden diğer şehirler ise sırasıyla, Los Angeles&Malibu, Chicago, Houston, Pekin, Şanghay, Sidney, Hong Kong, Frankfurt, Toronto, Zürih, Seul, Melbourne, Dallas ve Fort Worth, Cenevre ve Paris oldu.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi