İstanbul Gündemi

E-ihracatın devleri bir araya gelecek

E-ihracat sektörünün liderleri, 8-10 Haziran 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan 10. World Ecommerce Forum'da bir araya gelecek.
E-ihracatın devleri bir araya gelecek
Haberler / Ekonomi
5 Haziran 2023 Pazartesi 14:51

Etkinlik, e-ticaret ekosisteminin paydaşlarına uluslararası bir vizyon katmayı amaçlıyor. World Ecommerce Forum'da platin sponsor olarak yer alacak olan ShipEntegra, sektöre getirdiği yeniliklerle yüksek teknoloji ve lojistik altyapısıyla dikkat çekiyor.

ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK

World Ecommerce Forum (Worldef), sektörün önde gelen paydaşlarını bir araya getirerek e-ticaretin geleceği, yenilikçi teknolojiler ve küresel iş birlikleri gibi konularda fikir alışverişinde bulunmayı hedeflemektedir. ShipEntegra ise sektörde birçok ilke imza atan ve yenilikçi çözümler sunan bir firma olarak, 10. salon G18 numaralı stantta yer alacak. ShipEntegra standının yanı sıra markanın yeni projesi PrinWork de 9. Salon P18-P20 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi