İstanbul Gündemi

EA Sports FC Futures ile UEFA arasında ücretsiz dijital antrenman anlaşması

Yeni FC FUTURES girişimi, UEFA işbirliğiyle Grassroots Futbol Festivali'nde Tottenham Hotspur'dan Dejan Kulusevski'nin çocuklarla yaptığı antrenmanda açıklandı.
Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Kasım 2023 Cuma 14:21

Electronic Arts, FC FUTURES girişiminin bir parçası olarak UEFA ile işbirliği içinde oluşturulan, ücretsiz dijital antrenman uygulamaları kütüphanesinin artık yayında olduğunu resmen duyurdu.

EA SPORTS FC 24 OYUNUNDAKİ ANTRENMANLARIN DÖKÜMÜNÜ VERİYOR

Yayınlanan antrenmanlar, antrenörlerin, öğretmenlerin ve oyuncuların gerçek hayattaki günlük antrenman seanslarında kullanması için EA SPORTS FC 24 oyunundaki antrenmanların dökümünü veriyor. Top sürme, pas verme ve savunma gibi temel futbol becerilerini geliştirmeye yönelik tasarlanan antrenmanlar, ipuçları ve rehberlik sunan uzman antrenörler tarafından seslendiriliyor.

“GÜÇLERİMİZİ BİRLEŞTİRMEK SON DERECE ANLAMLI”

EA SPORTS Marka Kıdemli Direktörü James Salmon, "UEFA'nın FC FUTURES'a destek ve desteğine sahip olmak bir onurdur. Gerçek futbolu dijital EA SPORTS FC deneyimleriyle bütünleştirmenin, taraftarları aktif ve etkileşimli oyuna dahil etmek ve onlara ilham vermek için eşsiz bir fırsat sunduğu inancını paylaşıyoruz. İster futbol festivali, ister FC FUTURES'ın yeni ücretsiz çevrimiçi antrenman uygulamaları gibi etkinlikler olsun, bu anlar için güçlerimizi birleştirmek son derece anlamlı” dedi.

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi