İstanbul Gündemi

Ekrem İmamoğlu; ‘Hareketli Bir 2022 Ümraniye’yi Bekliyor’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
21 Ekim 2021 Perşembe 15:45

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 20 Ekim’de gerçekleştirdiği Ümraniye ziyaretinde projeleri yerinde inceledi. Ziyarette Başkana; CHP Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya ve yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve yönetimi, Gençlik kolları ve yönetimi eşlik etti. Çok sayıda vatandaşın katıldığı ve ilginin yoğun olduğu programda sevgi gösterileriyle karşılanan İmamoğlu, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekindi.

‘2022 ÇOK GÜZEL OLACAK’

Ziyaretine ilk olarak Ümraniye 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve Zeminaltı Otoparkı’nın son durumuyla alakalı bilgi alarak başlayan İmamoğlu, yüzde 70’i bitmiş projenin Otopark kısmının 30 Kasım 2021’de, meydan projesi kısmının ise 15 Nisan 2022 yılında biteceği müjdesini verdi. Meydan ve otopark alanından çıkarak Alemdağ Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Hemen Ardından Haldun Alağaş Spor Kompleksi binasında incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çıkışta ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu; “Ümraniye’yle ilgili çok değerli çalışmalarınız var. Bitecek olan var, hizmet noktasında artırdığımız işler var. Kentsel Dönüşümde yürüttüğümüz işler var. Hepsinin karşılık bulacağı, vücut bulacağı, tamamlanacağı ve yeni başlayacağımız projelerle hareketli bir 2022 Ümraniye’yi bekliyor. Bizim için çok değerli bir ilçemiz. Nüfus yoğunluğunu biliyoruz, beklentilerini biliyoruz. 2022 çok güzel olacak” Ümraniye Çarşı’dan sonra Küçüksu Kavşak bölgesine de ziyaret gerçekleştiren İmamoğlu, incelemelerde bulundu ve ardından program sona erdi.

Tuğçe Huy - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi