İstanbul Gündemi

ERCAN CANPOLAT: ‘UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE BİR VEBALDİR’

Player yükleniyor...
Haberler / STK
25 Mart 2021 Perşembe 11:35

Uyuşturucu ve madde bağımlılığının önüne geçmek, gelecek nesilleri bu tehlikeden korumak ve önlem almak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Dünya Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Derneği (DUMED), 1. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi.

22 Mart’ta Çekmeköy Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye Dernek Genel Başkanı Ersoy Şengül, Teşkilat Başkanı Ersun Yıldız, Genel Başkan Yardımcıları Vahide Ayşit, Sinem Akdoğan Aydın Keyf, Marmara Bölge Başkanı Ercan Canpolat, Ege Bölge başkanı Aydın Yıldırım, Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı Ali Polat, Bursa İl Başkanı İbrahim Bozdağ, İstanbul İl başkanı Hızır Canbazoğlu, İstanbul Bayrampaşa İlçe Başkanı Ahmet Yazıcı, Bahçelievler İlçe Başkanı İsmail Karadağ, Esenler İlçe Başkanı Tülin Emeksiz, Esenyurt İlçe Başkanı Nuri Solmaz, Başakşehir İlçe Başkanı Ramazan Sarı, Beylikdüzü İlçe Başkanı Seyhan Alaçam, Şişli İlçe Başkanı Tarık Orakçı ve Türkiye’nin dört bi yanından gelen dernek yöneticileri katıldı.

“HEPİMİZE DÜŞEN GÖREVLER VAR”

Kongrede konuşma yapan Marmara Bölge Başkanı Ercan Canpolat, “Uyuşturucu ile mücadele toplumun tüm kesiminin içine dahil olması gereken bir görev ve vebaldir. Uyuşturucu ile mücadele konusunu sadece emniyet güçlerine havale etmek doğru değildir. Bizim de üzerimize düşen görevler vardır. Sağlık, eğitim, emniyet ve yerel yönetimler olarak el ele verirsek inanıyorum ki uyuşturucuyu başlamaya meyilli olan yavrularımızdan, şu an bağımlı olan gençlerimizden de uzak tutarız. Eğer bunu başarabilirsek çocuklarımızı ailelerine ve topluma yeniden kazandırmış oluruz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) buyuruyor ki; bir kişinin ölümü bir alimin ölümüdür, bir kişinin kurtuluşu tüm insanlığın kurtuluşudur” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi