İstanbul Gündemi

ESENYURT’TA ATATÜRK SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANILDI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Kasım 2019 Pazartesi 12:49

Esenyurt Belediyesi, Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 81, yıldönümü dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Esenyurt Belediyesi Klasik Türk Müziği Topluluğu’nun sahne aldığı konserde Atatürk’ün sevdiği şarkı ve türküler seslendirildi. Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve çok sayıda Esenyurtlu katıldı.

BAŞKAN BOZKURT: ‘‘BEN BİR CUMHURİYET ÇOCUĞU OLARAK KENDİSİNE SONSUZ MİNNETTARIM’’

Konserde Fikrimin İnce Gülü, Vardar Ovası, Çökertme ile Gülnihal gibi şarkı ve türküler okundu. Konserde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, minnet ve hasretle andıklarını belirtti. Başkan Bozkurt, “Onunla ilgili konuşabilmek benim için büyük bir onur. Çok büyük bir kişilik ve söylediği her şey bugün bir bir çıkıyor. Çünkü hiçbir şeyi sadece kitaplardan öğrenmemiş, barışı savaştan öğrenmiş. Birlik ve beraberliğin önemini vurgulamış. Ben bir Cumhuriyet çocuğu olarak kendisine sonsuz minnettarım. Eğer bir belediye başkanı ve öğretmen çocuğuysam onun sayesindedir. Atatürk’ün bize yüklediği asıl sorumluluk, bilgilenmek, paylaşmak ve barış, kardeşlik içinde yaşamaktır.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi