İstanbul Gündemi

ESENYURT´TA KADİR GECESİ ÖZEL PROGRAMI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Haziran 2017 Cumartesi 04:29

Esenyurt Cumhuriyet meydanında bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi´nde binlerce kişi birlikte orucunu açtı.

Esenyurt Cumhuriyet meydanında kurulan iftar sofralarında Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, oruçlarını açmak için meydanda buluşan vatandaşlarla selamlaştı. Ezan okunması ile oruçlarını açan vatandaşlar daha sonra bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecede ellerini Sema´ya kaldırdı.

Başkan Kadıoğlu; ?Birlik ve beraberliğimiz daim olsun?

Cumhuriyet meydanında Esenyurtlu hemşerileri ile birlikte iftar sofrasında buluşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, ?Bizi bu mübarek geceye ulaştıran Rabbimize şükürler olsun. Rabbim tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin. Ramazan bayramınız şimdiden mübarek olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun? dedi.

?Serdar Tuncer gönülleri mesh etti?

Esenyurt Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapsamında bu akşamki konuğu ünlü şair ve program yapımcısı Serdar Tuncer oldu. Seslendirdiği şiirlerle ve anlattığı hikâyeler ile katılımcıları mesh eden Serdar Tuncer, bu güzel geceyi tertip ettiği için Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu´na ve kendisini keyifle dinleyen Esenyurt halkına teşekkür etti.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi