İstanbul Gündemi

Eşitlik ve Adaletten Ayrılmayın”

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Nisan 2015 Perşembe 11:34

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına seslenen Belediye Başkanı Ali Kılıç, Şunu asla unutmayın, sorunları, yüreğinizdeki sevgi ve kendinize duyduğunuz saygıyla çözersiniz. Çalışmalarınızda eşitlik ve adaletten asla ama asla ayrılmayın” dedi.

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, çalışanları için bir gece düzenledi. Geceye Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç başta olmak üzere Maltepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Ekber Asker, Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürü Aptullah Gezer, zabıta komiserleri, çalışanlar ve aileleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Zabıta Müdürü Aptullah Gezer, özverili çalışan tüm zabıta emekçilerine teşekkür etti.

MALTEPE'NİN KALBİ SİZLERSİNİZ”

Başkan Kılıç, Maltepe'nin kalbi, atardamarları, gülen yüzleri sizlersiniz. 189 yıllık bir teşkilattan bahsediyoruz. Şunu asla unutmayın, sorunları yüreğinizdeki sevgi ve kendinize duyduğunuz saygıyla çözersiniz. Görev ve sorumluluklarınız sizlere önemli yükler getiriyor. Bu yüklerin altında kalmadan, özverili, çalışkan ve adaletli biçimde çalışın. Kimsenin ekmeğiyle oynamayın. Sizlerden iki ricam var. Çalışmalarınızda eşitlik ve adaletten asla ama asla ayrılmayın” diye konuştu. Konuşmalar sonrası çalışanlar, Seyhan Güler ve Enver Çelik'in şarkılarıyla doyasıya eğlendi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi