İstanbul Gündemi

EYÜPSULTAN'IN 29. MAHALLESİ 5.LEVENT OLDU

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2021 Çarşamba 19:06

Eyüpsultan Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanan “Eyüpsultan Gündemi” programında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, yeni projeleri anlatan Başkan Deniz Köken, Eyüpsultan’ın 29. mahallesinin 5. Levent olduğunu açıkladı.

Bölgede ciddi bir nüfus yoğunluğunu yaşandığını belirten başkan Deniz Köken “Caminin yanındaki alana bir aile sağlığı merkezi, muhtarlık binası yapıp bu esnada diğer sosyal çalışmalarla da ilgili oradaki vatandaşlarımızla temas halinde olacağız. Oraya şu anda ciddi bir nüfus yoğunluğu geliyor. Finanskent, Bayramoğlu Sitesi, 5. Levent, Kiptaş ve yeni yapılacak olan bölge derken kocaman bir yer oluyor. Yine İstanbul Tıp Fakültesi’nin geleceği alanda oranın içinde, orada da büyük bir yoğunluk olacak. İnşallah hem muhtarlık binası, hem ASM binasını yapacağız. Bir de ESMEK’le ilgili yer arayışındayız. İnsanların hobilerini geliştirmeleri, kurs almaları için de bir merkez oluşturacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi