İstanbul Gündemi

Eyüpsultan'ın 'DEVA'sından Cemevi'ne ziyaret!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Kasım 2022 Cuma 10:33

Yapmış olduğu başarılı çalışmalar ile Eyüpsultan‘daki tüm dertlere, sorunlara, ihtiyaçlara ‘deva‘ olma yolunda önemli ışıklar veren Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet Danış, yine gönül köprüsü kuran önemli bir ziyarete imza attı. 
Danış ve beraberineki partililer, Alibeyköy Pir Sultan Abdal Kültür Derneği‘ni (Alibeyköy Cemevi) ziyaret etti. Dernek yönetimi tarafından ilgiyle karşılan heyet, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdi. 

'HER KESİMLE İLETİŞİM İÇİNDEYİZ'

Başkan Danış, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, DEVA Partisi olarak toplumun her kesimiyle yakın ilişki ve sıcak dostluklar kurmaya özen gösterdiklerini söyledi. 
Alevilerin de toplumun geri kalanı gibi ciddi sorunlar yaşadığını anlatan Danış, 'Ülkedeki her kesim zor bir dönemden geçiyor. Haliyle bunu en yakından hissedenlerin başında da Alevi canlarımız geliyor.' dedi.

'BURADA BULUNMAKTAN ÇOK MUTLUYUM'

Başkan Danış, ziyaretin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiğini dile getirerek, 'Alibeyköy Pir Sultan Abdal Kültür Derneğini ziyaret ettik. Nazik misafirperverliği için Hüseyin Güzelgün Dede‘ye teşekkür ederiz. Gerçekten burada bulunmaktan dolayı çok mutlu ve keyifliyim. Ziyaretlerimiz ve kurduğumuz bu sıcak ilişki bundan sonra da devam edecek.' diye konuştu. 

Halil Başer - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi