İstanbul Gündemi

Fatih Erbakan’dan Devlet Bahçeli’ye flaş yanıt! ‘Babamız, hatta belki de dedemiz...’

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt veren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bahçeli'nin yaşından dolayı polemiklere girmeyi uygun görmediğini belirtti.
Fatih Erbakan’dan Devlet Bahçeli’ye flaş yanıt! ‘Babamız, hatta belki de dedemiz...’
Haberler / Politika
2 Mayıs 2024 Perşembe 16:16

Katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisi hakkındaki sözlerine de cevap verdi.

“SİYASETE NEZAKET GETİRECEĞİZ, KAVGA YERİNE ÇÖZÜM ÜRETECEĞİZ DEDİK”

MHP liderinin bu sözlerine yaşı üzerinden göndermede bulunarak yanıt veren Erbakan, "Bahçeli, babamız, hatta belki de dedemiz yaşında insan. Karşılıklı atışmaya girmeyi uygun görmüyoruz. Zaten YRP'yi kurarken siyasete nezaket getireceğiz, kavga yerine çözüm üreteceğiz dedik. O nedenle bu konudaki görüşümüz bu yönde" şeklinde konuştu.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde yüzde 6,19 oy alarak Türkiye genelinde üçüncü parti konumuna yükselen Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan için, "Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradığını herkes öğrenecektir" ifadelerine yer vermişti.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi