İstanbul Gündemi

Fikret Orman, 'Şafak Mahmutyazıcıoğlu bana gelip...'

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Şubat 2022 Çarşamba 12:33

‘Bana yüzde yüz söylerdi’

Eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun konuşulduğu canlı yayına bağlanarak Mahmutyazıcıoğlu’yla son görüşmesini anlattı Orman, ’Şafak bana çok yakın kardeşimdi ben onun abisiydim devamlı da halini hatırını sorardım. Oğlum bir sıkıntın var mı? Bir derdin var mı? Bu dert dediğim maddi olarak da olabilir benim öyle bir huyum vardır yakınlarıma halini hatırını sorarım. Şafağın hiç böyle bir durumu yoktu, böyle bir durum olsaydı bana yüzde yüz söylerdi diye düşünüyorum. O günde o çocuğun kaderi miydi, ben ertesi gün yola çıkacaktım çıkamadım malum cenaze olduğu için’ dedi.

/resimler/2022-2/2/783901438868045.jpg

‘Morali gayet iyiydi’

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun tehdit edilmediğini düşünen Fikret Orman, ‘Abi gitmeden bir görüşelim dedi oğlum her hafta görüşüyoruz ne görüşeceğiz dedim, sonra bizim bir abimiz var bide Serkan diye bir arkadaşımız var onlarla birlikte görüşelim dedi bende iyi dedim. Çorlu dönüşünde uğradım 1.5, 2 saat kaldım herhalde altıya çeyrek kala geldim, yedi buçuk gibi kalktım çünkü ertesi gün yola gideceğim için çocuklarımla vakit geçirmek için kalktım. O süreç içerisinde Şafağın morali gayet iyiydi birisi tehdit etse bana söylerdi çünkü çok yakın arkadaşım böyle bir konu hiç geçmedi aramızda böyle bir konuşma da olmadı. Böyle bir şey olmuş olsaydı iddiali bir laf ama bana anlatırdı diye düşünüyorum’ dedi.

‘Herhalde bize racon kesiyor’

Yazıcıoğlu cinayetinin perde arkasını canlı yayında anlatan Orman, ‘Ben bu işin muhatabı da değilim falcı da değilim neden olduğunu bilmiyorum bildiklerimi sordunuz bende söyledim. Bu 65 bin liradan mi oldu, 105 bin liradan mı oldu neden olmuştur bunu ortaya çıkartmak benim değil polisin görevidir, ben nerden bilebilirim. Bildiğim bir şey olsaydı söylerdim. Dedikodu üzerinden bir şeylerle muhattap olmakta çok üzücü şeyler, polis ifademe başvurmadı. İşin bana anlatılanı söyleyim, galiba bu bir ev alımı olmuş ve ev alımında da bir husumet olmuş. Husumetin sonucunda da ilave para istenmiş 65 bin TL bu parayı Şafak demiş ki evrak alında verin. Masaya geldiklerinde oradaki arkadaşlar söyledi iki üç defa şu soruyu sormuşlar para mara yok sıkıyorsa benden alsınlar gibi üç defa soru sormuşlar bu sordukları soruya istinaden parayla alakalı değil de sanki sen bize racon mu kesiyorsun gibi gelmişler. Mevzunun 65 bin liradan daha fazla oraya gelen o evi alan insan Şafağı göstermiş. Gidin ondan alın Şafak gerekiyorsa gelsin benden alsınlar demiş. Onların algılaması da herhalde bize racon kesiyor bu diye olmuş. Yapan çocuğun da ben yaşını gördüm 97 doğumlu’ ifadelerini kullandı.

Umut Demirden - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi