İstanbul Gündemi

Fırsatçılar Hatay'da marketleri yağmaladı!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
6 Şubat 2023 Pazartesi 19:27

Merkez Üssü Kahramanmaraş olan depresmde; Hatay, Adana, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Gaziantep, Malatya ve Diyerbakır illeri çok büyük bir yıkıma uğradı. Özellikle de Hatay'da yakılan binaların ve dükkanların sayısı çok büyük bir sayıya ulaştı. Bu durumu, fırsata çevirmeye kalkan hırsızlar, marketleri yağmalaya kalktı. 

Türkiye'nin geçtiği zorlu süreç içerisinde, marketlerde bulunan gıdaları çalmaya çalışanların sayısı git gide yükseliyor. Bu zorlu günlerde, krizi fırsata çevirdiğini zannederek, yiyecek ve içecekleri çalanları eshefle kınıyoruz! Hatay'da yaşayan depremzedeler sığınacak yer bulamazken; yiyeceklerin ve içeceklerin çalınarak, yapılan bu hırsızlığın acilen durdurulması gerekiyor. 

İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ise, Deprem ve sonrasında yaşanan olaylar ile ilgili 4. seviye alarm verdiğini açıkladı. AFAD ekipleri ise, enkazda kalan vatandaşları kurtarmaya yönelik yaptığı çalışmalarına büyük bir özveri ile devam ediyor. Tüm Türkiye'nin başı sağ olsun.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi