İstanbul Gündemi

Galatasaray’ın stadının yeni ismi 'Rams Park' oldu

Galatasaray, stadyumunun ismini 'Rams Park' olarak değiştirdi. Son şampiyon, geçtiğimiz günlerde stadyum sponsoru ‘Rams' ile sözleşme imzalamıştı.
Galatasaray’ın stadının yeni ismi 'Rams Park' oldu
Haberler / Spor
13 Temmuz 2023 Perşembe 13:48

Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Türkiye topraklarından çıkıp uluslararası bir marka haline gelen Ga Global ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi içindeki stat isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

YENİ İSMİ 'RAMS PARK'

Mynet’te yer alan habere göre, 15 günde 580 milyon TL gelir sağlayan sarı-kırmızılılar, stat ismini, taraftar oylaması sonucunda 'Rams Park' olarak değiştirdi. Stat isminin başında Ali Sami Yen Spor Kompleksi ifadesi yer alacak.

GALATASARAY’DAN NEF’E TEŞEKKÜR

"2021-2022 sezonundan bu yana Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki stadımızın isim sponsoru olan, öncesinde formamızın göğüs sponsoru olan; Galatasaray'ın ihtiyacı olduğu her an, her yerde desteğini esirgemeyen Nef markasına sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz." ifadeleri kullanıldı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi