İstanbul Gündemi

Galatasaray yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek

Şampiyonlar Ligi’nin son haftasında deplasmanda Kopenhag ile karşı karşıya gelen temsilcimiz Galatasaray, rakibine 1-0 mağlup olarak gruptan çıkma şansını kaybetti. Grupta 3. olan Aslan, yoluna Avrupa Ligi play off turu ile devam edecek.
Galatasaray yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek
Haberler / Spor
13 Aralık 2023 Çarşamba 11:28

Son 16 turu bileti almak için ipler Aslan'ın elindeydi. Cim Bom kazanması durumunda gruptan çıkacaktı ancak deplasmanda istenilen galibiyet gelmedi. Danimarka ekibi 58'de Lukas Lerager'in attığı tek golle bir üst tura çıktı.

TEK GOL ATTILAR, SKORU KORUDULAR

Danimarka ekibinin planları tuttu. İlk devre başladığı gibi golsüz sona ererken ikinci yarıdan ise tek gol sesi çıktı, golün de sahibi Kopenhag oldu. 58'de Lukas Lerager'in ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Kopenhag skoru korumasını bildi ve mücadele 1-0 sona erdi.

UNİTED VEDA ETTİ

Grubun diğer maçında ise Alman devi Bayern Münih, Old Trafford'da Manchester United'ı 1-0 devirince Aslan, Avrupa'da kaldı. Münih 16, Kopenhag 8 puanla Son 16 Turu'na yükselirken, Galatasaray 5 puanla Kupa 2 biletini aldı, Manchester United ise 4 puanla Avrupa'ya veda etti.

AVRUPA LİGİ’NDE SON MAÇLAR YARIN OYNANACAK

UEFA Avrupa Ligi'nin son hafta maçları yarın oynanacak. Grup etabının tamamlanmasının ardından Galatasaray'ın play-off turundaki muhtemel rakipleri de netlik kazanacak. Avrupa Ligi'nde son hafta öncesinde D Grubu hariç tüm gruplarda ilk iki sıra henüz netleşmiş değil. D Grubu'nda Atalanta grup liderliğini, Sporting Lisbon ise ikinci sırayı garantiledi.

GALATASARAY'IN RAKİBİ OLMASI MUHTEMEL TAKIMLAR ŞÖYLE:

West Ham United / Freiburg (A Grubu)

Marsilya / Brighton (B Grubu)

Real Betis / Rangers / Sparta Prag (C Grubu)

Sporting Lisbon (D Grubu)

Toulouse / St. Gilloise (E Grubu)

Rennes / Villareal (F Grubu)

Slavia Prag / Roma (G Grubu)

Karabağ / Molde (H Grubu)

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi