İstanbul Gündemi

Galatasaray´ın Eski Asbaşkanı Ergun Gürsoy: ?Milletimin Yanındayım Kararım EVET?

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
2 Nisan 2017 Pazar 14:38

Galatasaray´ın eski asbaşkanı Ergun Gürsoy, 26 Nisan´daki referandumla ilgili yaptığı açıklamada ?Evet? vereceğini söyledi. Trabzon Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanlığını yürüten Gürsoy, 15 Temmuz´daki FETÖ´nün darbe kalkışmasını lanetlediğini belirterek, ?Milletimin yanındayım. Kararım evet? dedi. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı´nın organizasyonunda AK Parti İstanbul Milletvekili Nazmi Ekinci´nin kendisini ziyaretinde konuşan Gürsoy, ?Tayyip Bey kardeşimi destekliyorum. Yaptığı hizmetleri alkışlıyorum. Bir daha darbelerle karşılaşmamak için 16 Nisan büyük bir fırsat. Bu ülke ve bu millet artık darbe tahakkümü altında kalmamalı. Yeni darbelerin yaşanmaması için evet diyorum? şeklinde konuştu.

?OĞLUM BAŞKAN ADAYI?

FETÖ´cü Hakan Şükür ve Arif Erdem kararının Galatasaray´a zarar verdiğini dile getiren Gürsoy, oğlu Osman Gürsoy´un sarı-kırmızılı kulübün ilk kongresinde başkan adayı olacağını da açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi