İstanbul Gündemi

Gazeteci Fatih Altaylı’dan çarpıcı iddia! ‘AK Parti’nin yaptırdığı tüm anketlerde...’

Gazeteci Fatih Altaylı, dünkü yazısında 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için Ekrem İmamoğlu'nun alabileceği oy oranını açıkladı.
Gazeteci Fatih Altaylı’dan çarpıcı iddia! ‘AK Parti’nin yaptırdığı tüm anketlerde...’
Haberler / Güncel
29 Eylül 2023 Cuma 18:12

"İstanbul’da da kazanamayacak adayı bulacak mısınız!" başlıklı bir yazı kaleme alan Altaylı, CHP'nin İmamoğlu'na karşı tavrına da dikkat çekti.

“TÜM TUZAKLARINA RAĞMEN KENDİ YÖNETMEYİ BECERDİ”

“Beklenmedik bir performans göstererek kazandı ve 4 yıldır kenti yönetiyor. Bu sürenin yarıya yakını pandemi dönemine denk geldi. İktidarın tüm engellemelerine, tüm tuzaklarına rağmen kendi yönetmeyi becerdi. İstanbul’da müthiş bir değişime imza atmadı, doğru ama hiçbir şey de AK Parti döneminden daha kötü olmadı. Bu yüzden de tüm karalamalara rağmen hâlâ “Kendisine oy verebilirim” diyenlerin oranının yüzde 60’ın üzerinde olduğu söyleniyor, AK Parti’nin yaptırdığı tüm anketlerde yüzde 50’nin üzerinde oy aldığı görülüyor.”

“İSTANBUL’U KİMİNLE KAYBETMEYİ PLANLIYORSUNUZ?”

“Belli ki, AK Parti ne yaparsa yapsın İmamoğlu yıkılmıyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sanki İmamoğlu seçilince pişman olmuş gibi davrandığını savunarak, "Tamam anladık. İmamoğlu’na karşısınız, istemiyorsunuz, nefret ediyorsunuz. Peki, elinizde daha iyisi var mı? İstanbul’u kazanabilecek çapta kiminiz var? AK Parti’nin ve Erdoğan’ın en güçsüz olduğu anda ona karşı kaybedebilecek en zayıf adayı bulmuştunuz. İmamoğlu’nu istemediğinize göre, İstanbul’u kiminle kaybetmeyi planlıyorsunuz?”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi