İstanbul Gündemi

Gaziosmanpaşa Belediyesi başarılı öğrencileri Bosna Hersek kampıyla ödüllendirdi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ağustos 2022 Çarşamba 11:28

Geçtiğimiz yıllarda öğrencileri yurt dışı kamplarıyla ödüllendiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu yıl da ilçedeki liselerde okul birincisi olan 9, 10, 11 ve 12’nci sınıf öğrencilerini Bosna Hersek‘e gönderiyor. Kamp ve gezi öncesi Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Davet Salonu’nda program düzenlendi. Programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, lise birincisi öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Değerlerini bilen, anlayan, anlatan, yaşayan ve yaşatan nesillere de ihtiyacı var”

Başkan Hasan Tahsin Usta, “Biz, ülkemizin değerleri olarak sizleri görüyoruz, geleceği olarak sizleri görüyoruz, umutları olarak sizleri görüyoruz. Gezi ve kampın gerek dünya hayatınıza gerek eğitim hayatınıza gerekse ülke ile ilgili temsil noktasındaki sorumluluklarınıza çok büyük bir katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Sadece üniversiteyi kazanmak, bitirmek hatta çok iyi bir işe girmek, bir makam sahibi olmak tek başına yeterli olmuyor. Bu ülkenin; okumuş, meslek sahibi olmuş, bilgi ve teknoloji fırsatlarını en iyi şekilde kullanabilen, takip edebilen, geliştirebilen gençlere ihtiyacı olduğu kadar, değerlerini bilen, anlayan, anlatan, yaşayan ve yaşatan nesillere de ihtiyacı var” dedi.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi