İstanbul Gündemi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden ücretsiz ring seferleri

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Aralık 2022 Pazartesi 11:12

Vatandaşların talebi ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın talimatları doğrultusunda ilçedeki yoğun güzergaha belediye tarafından ücretsiz ulaşım hizmeti sunuluyor.

Gaziosmanpaşa’yı dolanıyor

İlk olarak Fehim Şanlı Kavşağı’ndan hareket eden otobüs, Sarıgöl ışıklara ve İstanbul Vadi Evleri 4. Kısım’a (Sarıgöl 12B Kentsel Dönüşüm Konutları) ulaşıyor. Ardından Küçükköy Meydanı’na bağlanan sefer, Farika Kitaplı Kahve 2 ve Yenimahalle metro durağı önünden devam ediyor. Karayolları Gaziosmanpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi’ne uzanan hat, Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi Hastanesi ile son buluyor.

“Ücretsiz ring seferlerimiz ile vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Usta, “Her konuda olduğu gibi ulaşımda da vatandaşlarımızın yanındayız. Minibüs hattının bulunmadığı güzergaha düzenlemiş olduğumuz ücretsiz ring seferlerimiz ile vatandaşlarımıza kolaylık sağlıyoruz. Hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi