İstanbul Gündemi

Gaziosmanpaşa’da şok eden olay!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
26 Eylül 2022 Pazartesi 10:52

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ekipleri, sosyal medyada 'Gaziosmanpaşa’da tırla kaçaklar bırakılıyor” şeklinde paylaşılan görüntüler ile ilgili çalışma başlattı.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINDA!

Gaziosmanpaşa ilçesinde yürütülen çalışmalarda, Karadeniz Mahallesi’nde bir cadde üzerinde durdurulan tırın içerisinde kaçak yollarla Türkiye‘ye girdiği tespit edilen yabancı uyruklu kişiler ile M.E. ve B.K. yakalandı.

YAKALANDILAR!

Gaziosmanpaşa genelinde düzensiz göçmenlere yönelik denetimlerde, 33 Afganistan, 21 Pakistan, 61 Suriye, 3 Bangladeş, 1 Angola ve 1 Azerbaycan uyruklu olmak üzere toplam 120 düzensiz göçmen yakalandı. M.E. ve B.K. hakkında, 'göçmen kaçakçılığı' suçundan sevk edildikleri adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulandı. Düzensiz göçmenlerin, sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Geri Gönderme Merkezi‘ne teslim edildiği bildirildi.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi